Loading…

Kantoor in het nieuws

Inkijkje in kantoor

Bent u benieuwd hoe ons kantoor er van binnen uit ziet wanneer u ons kantoor gaat bezoeken, klik dan hier

Kennisdelen

Vanaf 1 juli 2021 bestaat de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR). Nadere informatie over het aanpassen van statuten aan de hand van deze wet, vindt u in mijn webinar dat u via deze link kunt bekijken.

Kantoor in het nieuws

Wij zetten ons ook in voor Betuwe on Stage, wij begeleiden stagiars als leerbedrijf en zetten onze diensten in voor de Oostbetuwse Uitdaging (zie krantenartikel).

Notariaat Magazine editie 6 - juli / augustus 2019

Lingewaardse ondernemersvereniging ziet gouden tijden gloren / Gelderlander 28 maart 2019

Klik op de afbeelding voor het volledige artikel.

 

Maatschappelijk betrokken ondernemer Lingewaard 2015

Klik op de afbeelding voor volledige weergave.

Interview Ondernemerssymposium De Gezonde Werkdag

In oktober 2014 zat François van Schaik in de organisatie van het ondernemerssymposium De Gezonde Werkdag van Veron, en werd geïnterviewd over zijn ervaringen met de intervisiecyclus van MKBWinstpunt. Bekijk dit interview >

Opening van Notaris Van Schaik

Notariskantoor Van Schaik opende begin november 2011 haar deuren. Hieronder de eerste alinea uit het artikel uit het Gemeentenieuws.

Na ruim acht jaar gewerkt te hebben met de collega’s uit Huissen onder de naam Lingewaerd Notarissen, besloten deze notarissen zelfstandig verder te gaan. Zo gaat mr. F.H.P. (François) van Schaik verder onder de naam ‘Notariskantoor Van Schaik’ met het kantoor in Bemmel. Download het hele artikel uit het Gemeentenieuws >