Over ons

Notaris Van Schaik

Notaris Van Schaik levert notariële diensten in met name Bemmel,  Haalderen, Huissen, Gendt, Elst, Doornenburg, Angeren, Ressen en Lent. Wij zijn een echt Betuws bedrijf. Wij werken voor de particulier en voor de ondernemer. Denkt u hierbij aan verkoop van een woning, hypotheekakte, testament, aandelenoverdracht, samenlevingscontract, etc.

Mocht u vragen hebben dan zie ik u graag op het kantoor in Bemmel (Lingewaard), of bij u thuis of u neemt direct contact op met mij!

Historie notarissen in Bemmel

Ik zet met mijn kantoor een traditie voort die is begonnen in 1811: een zelfstandige notaris in Bemmel (destijds de heer Van Ewijk). En mijn "protocol" (zeg maar: archief) bestaat al vanaf 1 januari 1907, vanaf 2015 dus al 108 jaar! Vanwege die bijzonderheid heb ik in mijn logo ook een echt Bemmels symbool gebruikt, het "bemmeltje".

Flexibiliteit en persoonlijke aandacht

De opzet van mijn kantoor biedt meer flexibiliteit dan voorheen: we kunnen sneller schakelen en we geven meer persoonlijke aandacht. Zoveel als mogelijk is hoort u bij aanvang van uw dossier wat er in welke fase gebeurt, als het kan maken we met u meteen een afspraak voor de afronding (de ondertekening); u moet meteen weten waar u aan toe bent, ook wat de kosten betreft. Maar u staat daarnaast niet al na een kwartier weer buiten.

Notaris aan huis

Daarnaast komen we ook gewoon aan huis als dat in uw situatie nodig of gewenst is.

Eerlijke tarieven en geen gratis pennen... wel aandacht

Wij geven geen gratis pennen, wel aandacht. We werken met eerlijke en marktconforme tarieven, maar 't liefst op basis van urenverantwoording zodat u minder betaalt als dat kan en meer als dat nodig is.

Slimme digitale voorzieningen & efficiency

Door een optimaal doorgevoerd automatiseringssysteem en slimme digitale voorzieningen, worden de stukken efficiënt geproduceerd en blijven we iedere dag op de hoogte van ontwikkelingen op alle rechtsgebieden.